Medior PHP developer

Functieomschrijving:

M45 zoekt een enthousiaste en gezellige developer met 1-5 jaar werkervaring op het gebied van PHP, waarbij het helemaal top zou zijn als je ook (enige) ervaring hebt met: Laravel, PHPunit, MYSQL, Git, HTML&CSS, Javascript (jQuery) en VueJS.

Wat kun je voor ons betekenen? Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe mobiele applicaties en het aansluiten van mobile platformen (API's) van Telecom operators (wereldwijd). Daarnaast ben je in charge voor het onderhouden van ons CMS, database operaties (setup, optimalisatie, analyses), integraties met andere 3rd party API's, testing en deployment.

Verder heb je direct contact met je collega's op front-end development en sales&marketing.

Functie-eisen
Naast je "basis-werk" zul je direct betrokken worden bij nieuwe ontwikkelingen. We zijn ten slotte een bedrijf in beweging en er komen wekelijks nieuwe vraagstukken op ons pad. Dat betekent dat er vaak de vraag zal komen voor het meedenken en ontwikkelen van nieuwe Mobile software en applicaties die onze sales kunnen boosten.

Bedrijfsprofiel
Wij focussen op het ontwikkelen en aanbieden van Mobiele applicaties in Europa en ver daarbuiten. We hebben een leuk team met een aantal front-end developers en sales mensen waarbij we elkaar direct feedback geven.

Van jou verwachten we naast je eigen kennis een meerwaarde voor het hele team. Dus voor samenwerken én zelf ideeën aanbrengen is ruimte en wordt erg gewaardeerd.

Omdat we geen 9 tot 17u cultuur hebben, bestaat de mogelijkheid om flexibel(er) te werken. Dus kom je liever wat later naar kantoor en ga je later weg, dan is dat gewoon mogelijk.

Het salaris stellen we op afhankelijk van je ervaring en potentie. Dus dat bespreken we graag persoonlijk.
Verder krijg je een reiskostenvergoeding en stellen we een Apple MacBook Pro ter beschikking.
En als dat nog niet genoeg is; we houden wekelijks een tafelvoetbal wedstrijd (met bier) dus begin maar alvast met oefenen!

We zien je reactie graag tegemoet en nodigen je met alle plezier uit voor een gesprek,

Team M45


CONTACT US

Wish to discuss a partnership or have any questions please contact us below.

  • Form
  • Email
  • Skype